OEROL 2017

Elk jaar gaat de zwart-goud-bende naar Oerol. Gewoon omdat het kan! En dus vertrok de bus om 7 uur vanuit Raalte richting de haven van Harlingen. Het was al gauw gezellig in de bus, want iedereen had er zin in. De boot vertrok precies op tijd en al gauw zagen we oude bekenden op de boot. Wisten jullie dat er speciaal mensen met deze boot gaan omdat wij op deze boot zitten? Het is toch geweldig!
En geweldig was ook het juiste woord voor dit weekend. We hadden voor het eerst fietsen gehuurd en hebben in die 10 jaar dat we dit doen nog nooit zoveel van het eiland gezien (behalve die ene keer dat de buschauffeuse ons naar de andere kant van het eiland reed…)
Het was helemaal leuk dat crossen op dat eiland. Met een paar bakfietsen voor de instrumenten en een aantal tandems ging dat prima en t leverde mooie plaatjes op. Natuurlijk hebben we ook op het strand gespeeld en zo kon het gebeuren dat er zondag al een disco was op het strand bij Formerum 🙂

Maar de zaterdag in Midsland was ook geweldig, evenals het optreden vrijdag bij De Walvis en West aan Zee. En dan hebben we ons eigen feestje op de camping zaterdagmiddag nog niet genoemd… En het topoptreden van Frank samen met Grooving op camping Mast was goud waard!!! En natuurlijk hebben we meegeholpen om De Joop naar zee te brengen zondagmiddag, een kunstproject van oud-Raaltenaar Bruno Doedens.

Kortom, we hebben een geweldige tijd gehad! Dank aan iedereen die met ons samen drie dagen feest hebben gemaakt!!! Het is al weer voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog…

19225963_1355521851190696_5916448240592610883_n

(klik voor meer foto’s!)