Even voorstellen

Wij kunnen op een mega-super gave, verrassende, onverwachtse, ondeugende, spectaculaire, muzikale en creatieve manier iets neer kunnen zetten wat gegarandeerd een gezellig rommelig feest oplevert. Het spelend spul is van allerlei pluimage en is in staat op een hele  bijzondere wijze uw feest uit te laten groeien tot een geweldig festijn.

Of dat nu voor 20 of voor 20.000 mensen is. Het maakt niet uit, niets is ons te dol. Wat voor ons telt is FEEST mensen. We brengen een breed repertoire ten gehore maar bovenal is voor ons de LOL het belangrijkste. Het publiek wordt dan ook intensief betrokken bij het optreden, want alleen wij kunnen LOL hebben als ons publiek LOL heeft.

´tismawajewendBand is in 1993 opgericht: We hebben niet de makkelijkste weg gekozen. Van de 20 leden hadden 17 van ons nog nooit een instrument in handen gehad. Maar na 2 jaar intensief oefenen konden we toch in 1995 met 6 nummers de straat op. Onze eerste “Stöppelhaene” (groot dweil- en oogstfeest) was de grote droom die werkelijkheid werd. En bij die ene keer is het niet gebleven. Deze Band is nu “Wereldberoemd”  in Raalte en omgeving.

WAT??? Nog nooit van ons gehoord??? Het is nog niet te laat mensen!!!

De reis naar de optredens geschiedt in onze eigen “’tismawajewendBand-Bus”. Dit riante vervoermiddel is natuurlijk geheel in bandkleuren uitgevoerd; zwart met goud. Het muzikale zooitje hoor je al in de verte aankomen tijdens de warming-up, met hapjes, drankjes en een muzikale ondersteuning van onze eigen chauffeur/DJ.